Petar Aranitovic, l'escorta serbi de l'ICL Manresa, va afirmar ahir, en el xat amb els internautes del web regio7.cat, que «naturalment que ens podem salvar», i va explicar que l'equip treballa «cada dia per millorar la defensa. Nosaltres som en mans de l'entrenador i sabem que hem de reduir les anotacions que rebem». L'ICL, cuer a la lliga, rep demà passat el Baskonia, rival que Aranitovic qualifica com «un equip de molt alt nivell, que juga a l'Eurolliga i amb uns jugadors que són dels millors d'Europa, són bons tant per fora com per dins la pintura . Lluitarem, donarem el nostre cent per cent, i ja veurem fins on arribem».

En el seu debut a l'ACB, Petar Aranitovic està jugant de mitjana 13 minuts i anota 6 punts amb el 32% d'eficàcia en triples (24/76). «Treballo cada dia a fons i espero que comencem a guanyar, això és el més important. És decisió de l'entrenador donar més o menys minuts». Va confessar que es veu al Manresa la temporada vinent i va explicar que va tenir l'ocasió de veure al Camp Nou el Barça-PSG però va refusar l'oferiment: «em sembla que me'n penediré tota la vida! Vaig veure tot el partit, i va ser increïble, molt especialment el que va fer Neymar».

Peruga xiularà l'ICL-Baskonia

L'ACB va confirmar ahir quins són els tres àrbitres del partit que han de jugar, diumenge al migdia al Nou Congost (12.30 hores), els equips de l'ICL i el Baskonia. Són Carlos Peruga, que serà principal, Sergio Manuel i Rafael Serrano.

Carlos Peruga, de 40 anys, és nascut a Saragossa i és la seva setzena temporada a l'ACB. En aquesta temporada ha estat el col·legiat principal en dos partits de l'ICL Manresa, les derrotes en la pista de Múrcia (85-61) i a casa amb l'Herbalife (70-102).

Sergio Manuel té 29 anys. És la seva cinquena temporada en la lliga i és nascut a Bilbao. En el seu cas, va arbitrar en les derrotes del Manresa a casa amb l'Obradoiro (78-82) i en pista del Reial Madrid (96-70). Rafael Serrano va néixer ara fa 33 anys a Barcelona però pertany al Col·legi Madrileny. És la seva quarta temporada a l'ACB i en aquest curs a l'ICL Manresa el va arbitrar en la derrota bagenca a la pista del Baskonia (82-69).