L'Espanyol va igualar el gol inicial de l'Eibar en un duel anivellat (1-1) disputat al camp d'Ipurúa, entre dos contendents que lluitaven per acostar-se als llocs europeus. La igualtat va ser la tendència dominant del primer quart d'hora del partit, amb molts futbolistes pressionant al centre del camp intentant frenar el rival. Els blaugrana van intentar atacar per la banda dreta amb Capa, el lateral que s'incorporava al joc ofensiu, i Pedro León; mentre que a l'Espanyol era Caicedo el més perillós. Pedro León va fabricar la jugada del primer gol local al minut 19, amb una centrada al primer pal que va rematar de cap Kike García, qui va marcar per segon partit consecutiu. L'ocasió més clara de l'Espanyol la va tenir Caicedo, en aprofitar un error defensiu de Ramis, però Lejeune va ser més ràpid i li va prendre l'esfèrica. L'empat es va produir a la represa, al minut 49, obra del migcampista Jurado, amb un xut de vaselina després d'un nou error de Ramis.

L'Eibar va respondre amb una doble ocasió de Kike, que va parar per dos cops Diego López. Més tard, Gerard Moreno va caure a l'àrea però l'àrbitre no va veure falta. L'Espanyol esperava els errors defensius de l'Eibar per sortir al contraatac, però els locals no van concedir cap més ocasió i el partit va acabar amb l'empat a un gol.