El gimnasta Robert Vilarasau, de l'Egiba, va aconseguir la medalla de plata en la modalitat de trampolí en la 23a edició de l'Aalsmeer Folwer Cup. Aquesta competició que es disputa a Holanda és un dels certàmens internacionals júnior amb més tradició, amb mes de 300 participants i amb una periodicitat bianual.

Vilarasau va acabar en segona posició en la final de trampolí, amb un total de 54.330 punts, només superat pel canadenc Jérémy Chartier (57.900), actual campió del món de la seva categoria. El tercer graó del podi el va ocupar el gimnasta danès Kristoffer Klingenbjerg (53.595).

Amb aquest resultat aconseguit en la competició holandesa, Vilarasau ja té la primera de les mínimes que necessita per poder participar en el Mundial per edats del 2017 que se celebrarà a Sofia, la capital de Bulgària.

Chabarria, fora de la final

Una altra gimnasta de l'Egiba, Marina Chabarria, també va participar a l'Aalsmeer Folwer Cup. Tot i que aspirava a accedir a la final, on es classificaven les deu millors, presentant un obligatori amb la tercera millor nota de la competició, un error en la rutina lliure la va deixar fora.