L´argentí Andrés Nocioni, que aquest dilluns ha anunciat que es retirarà del bàsquet professional a finals d´aquesta temporada va tenir un pas breu però intens pel Nou Congost. L´equip aleshores es deia Minorisa.net Manresa i jugava a la lliga LEB. Havia acabat de perdre la categoria i aquell any buscava un ascens que finalment no arribaria fins un any més tard.Amb qui va compartir vestuari Nocioni mentre era a la capital del Bages?

La plantilla del Bàsquet Manresa de la temporada 2000-2001 estava formada per una quota de jugadors nacionals formada per quatre jugadors catalans, els bagencs Valentí Holgado i Jordi Singla, els barcelonins Ferran Laviña i Francesc Sabaté, el malagueny Alex Burgos i l´espigat hispanofinlandès Carles Ruf.

Completaven la plantilla la nòmina d´estrangers formada, a més de per Nocioni, el base nord-americà Ronald Rutland, l´ala-pivot hispano-dominicà Alexis Montas i l´aler de Memphis Marvin Alexander, que va ser acomiadat a mitja temporada per deixar pas a Torraye Braggs.