La premsa europea va ser unànime ahir a l'hora de criticar les decisions del col·legiat hongarès Viktor Kassai i considerar-les clau per a l'eliminació del Bayern de Munic a mans del Reial Madrid als quarts de final de la Lliga de Campions, dimarts, al Bernabéu. Tots ells parlen dels dos gols en fora de joc de Cristiano Ronaldo i, sobretot, de l'expulsió d'Arturo Vidal com a cabdal per explicar el resultat final.

Així, l'italià Corriere dello Sport titllava el fet d'«Escàndol Reial» al titular i parlava de la grotesca expulsió de Vidal mentre Casemiro es quedava damunt del terreny de joc. També a Itàlia, la Gazzetta dello Sport deia que «el Madrid avança amb gran ajuda. L'àrbitre Kassai, desastrós, va deixar el Bayern en inferioritat numèrica durant la pròr-roga».

Ja a Alemanya, el sensacionalista Bild deia «Maleït Reial» i Sport 1 afirmava que «Ronaldo i l'àrbitre baten el Bayern. El col·legiat Kassai, entre el cel i l'infern».

Amb l'humor semàntic, com sol ser habitual, jugava l'argentí Olé en afirmar que «el Madrid va passar a semifinals després de 120 minuts d'un partit d'horrors arbitrals. Kassai va resultar ser impresentable». Fins i tot el diari portuguès Record, del país de Cristiano, destacava que «els alemanys poden queixar-se del criteri de Kassai. Va perdonar Casemiro i va fer fora Vidal en una acció, com a mínim, discutible». Accions que van eclipsar el hat-trick del lusità.