L'argentí Lionel Messi va escriure ahir al seu mur de Facebook que el Barça va anar diumenge al Bernabéu, per enfrontar-se al Madrid, amb l'esperança d'allargar al màxim les seves possibilitats de mantenir-se viu a la lliga, ja que una ensopegada hauria donat un avantatge massa gran als blancs.

«Vam anar al Bernabéu a guanyar per poder seguir lluitant per la lliga. Queda encara molt camí, però vam tornar amb l'alegria d'haver fet un pas important», va escriure l'argentí a la xarxa social.

Messi va ser el gran protagonista del triomf al Bernabéu, amb dues dianes que van donar al Barça la victòria. A més, va sumar el seu gol número 500 anotat amb la samarreta blaugrana.

Els dos gols al Bernabéu, a més de deixar el Barça com a líder empatat a punts amb el Madrid, tot i que encara té un partit menys, l'han confirmat com a pitxitxi de la lliga, amb 31 gols, a falta de cinc jornades per acabar la temporada. El segueix, amb 23 gols, el seu company Luis Suárez.

Messi ha tornat a agafar les regnes de l'equip per salvar el Barça, tot i que per al barcelonisme entusiasma tant el moment de la seva estrella com preocupa que encara no s'hagi tancat l'acord de renovació, que continua sent un misteri ,ja que el president de l'entitat, Josep Maria Bartomeu, ha decidit portar aquest assumpte en solitari amb el pare del jugador.

D'altra banda, el brasiler Neymar es va entrenar ahir amb els seus companys a la ciutat esportiva del FC Barcelona, després d'haver-se perdut el partit de diumenge a Madrid i d'haver estat un dels protagonistes indirectes, ja que l'equip va intentar fins a l'últim moment, però sense èxit, la suspensió cautelar.

Neymar es va retrobar amb Messi i Luis Suárez, amb qui es va fotografiar al vestidor, ell al centre i exhibint una samarreta d'entrenament amb la mateixa postura que va fer ahir el jugador argentí després de marcar el gol de la victòria (2-3): exhibint-la a la graderia. El jugador brasiler complirà demà, en la visita de l'Osasuna al Camp Nou, el tercer i últim partit de sanció.