L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, es va mostrar molt satisfet pel partit que van fer els seus futbolistes davant l'Espanyol, amb un primer temps molt treballat i una segona meitat en què van rematar la feina.

«L'equip ha jugat bé en les dues parts», va destacar el tècnic asturià. «Segurament, no pots guanyar la segona si no has jugat amb caràcter la primera. Amb el nostre joc hem anat creant l'escenari de la segona, amb un ritme alt per aconseguir que ells haguessin de fer un gran esforç. És un triomf merescut».

Luis Enrique va apuntar algun altre factor pel triomf del seu equip: «hem pogut fer descansar jugadors, a diferència seva, aquesta setmana. L'equip ha estat molt madur, ha entès sempre què calia fer. Hem vist un derbi intens, però sempre dins de l'esportivitat».

I també es va mostrar satisfet per les dues dianes anotades per Luis Suárez, que feia cinc partits que no marcava. Una sequera que no preocupava l'asturià, perquè va explicar que el davanter «treballa molt bé. Ell i el gol sempre han d'anar junts, és inevitable».

El davanter uruguaià també va deixar clar que no estava angoixat per tants partit sense marcar: «jo sempre intento ajudar l'equip, amb gols o sense. No és una obsessió». I va destacar el treball de l'equip abans d'obrir el marcador: «sabíem que seria molt difícil. Ells han estat molt bé al primer temps, però amb intensitat i il·lusió hem aconseguit el primer gol».