Avui no podrà asseure's a la banqueta d'un club que havia entrenat per sanció. Albert Garcia va ser expulsat diumenge durant el transcurs del partit que el Manresa va jugar contra l'Andorra al Congost.

Quin partit preveu a Avià?

No sé si ens donaran la iniciativa. L'Avià és un equip que va a l'atac amb molta gent i controla com pot la defensa. En aquest sentit, és un equip força imprevisible, però segur que hi haurà la motivació de jugar contra nosaltres. Ens donaran guerra, segur. Nosaltres també hem de fer un bon partit; l'hem de saber gestionar i aprofitar les ocasions que tinguem. Marcar primer pot tenir molt valor.

L'Avià és un equip força golejador, i el Manresa, un dels equips menys golejats. Això també es veurà avui?

Potser sí. Hem de mantenir la porteria amb pocs gols com fins ara, i saber com atacar l'Avià per fer-li mal. L'Avià sembla que juga a fer més gols que el contrari. Hem de saber gestionar el mig del camp per desgastar l'equip rival. A veure si aconseguim que abaixin el llistó després d'una arrancada que serà forta per part seva. I això ho aconseguirem amb un marcador favorable. A cap dels dos equips no li serveix l'empat, tot i que a nosaltres, segons quins resultats es donin a la jornada, ens podria anar bé, però que quedi clar que sortirem a guanyar, ja que els tres punts ens salven.

Aquest derbi és especial?

I tant que ho és. Tot i que ara els meus colors són els del Manresa, tinc estima per la gent de l'Avià. Llàstima que estiguin en aquesta situació, perquè seria molt bo per a aquestes comarques que es pogués mantenir el derbi molts anys. En el partit d'avui, però, i com ha de ser, cadascú defensarà els seus. Serà un partit maco, de tensió, de nervis, de futbol pur.

El Manresa tindrà l'handicap de la porteria per la sanció de Román. Roger Romero, que ha estat bona part de la temporada al Manresa B, serà l'escollit?

L'única preocupació que tinc és que ha pogut participar poc amb nosaltres, però als 39 anys està molt bé físicament. Hi confio plenament.