Tarda de transistors, segons el tòpic, o més aviat de Twitter, telèfons i xarxes socials, en l'actualitat, la que viurà avui la Segona Divisió B de futbol sala. En jornada unificada, l'última del curs, el Sala 5 Martorell necessita dos resultats per no mantenir-se en l'avantpenúltima posició actual, que li faria perdre la categoria.

Els del Baix Nord han de guanyar en la seva visita al Natació Sabadell, que ja no s'hi juga res, i esperar que l'Olimpyc Floresta no faci el mateix a casa contra el Manresa FS. Els bagencs també estan allunyats de qualsevol problema, però faran de jutges del campionat, ja que un triomf seu podria significar la salvació del conjunt martorellenc.

Amb el Ripollet i la Peña Deportiva ja descendits, el Sala 5 té 27 punts, un menys que l'Olimpyc, amb la qual cosa necessita superar-lo en la classificació, i no li val l'empat a Sabadell, ja que, en cas d'empat a punts, baixaria igualment. Els martorellencs confien en la motivació del Manresa FS a la pista d'un equip, l'Olimpyc, que a casa ha guanyat sis enfrontaments, n'ha empatat un i n'ha perdut set.

El Manresa, per la seva banda, té un partit important el cap de setmana vinent, quan disputarà contra l'Hospitalet els quarts de final de la Copa Catalunya. Tot i així, sembla que els de Jordi Rozas es prendran el partit sense reservar res i actuaran amb la màxima professionalitat possible.