Havia jugat amb el Manresa a Tercera Divisió, però ara, amb 38 anys, i des de feia diverses temporades, havia deixat les categories més exigents. Porter del Manresa B (ha jugat a Quarta Catalana) les circumstàncies van propiciar que dissabte hagués de jugar amb el primer equip del Congost al camp de l'Avià, en un duel trascendent, amb la permanència en joc. L'expulsió del porter titular Roman Carrillo la setmana anterior contra l'Andorra ho va facilitar, ja que en les darreres setmanes ha fet de de segon porter, després de la marxa d'Oliver Sánchez. Roger Romero es va formar a les categories inferiors del Manresa, també va defensar les porteries del Sant Pau, Marganell, Olesa, Avià, Manresa i el primer equip del Gimnàstic, ara desaparegut.

Quan van expulsar Roman el dia de l'Andorra què va pensar?

La veritat és que tot va ser molt ràpid. Em vaig posar les botes i els guants i no vaig tenir temps ni d'escalfar. Vaig jugar uns 20 minuts i pràcticament no vaig tocar pilota, però vaig encaixar un gol, el de la derrota. Personalment vaig acabar desanimat.

Passat el duel amb els andorrans, quann va començar a tenir al cap el duel amb l'Avià de la setmana següent?

El mateix diumenge a la tarda i durant tota la setmana, per suposat. L'entrenador em va donar tota la confiança. Per a mi ha estat una temporada una mica desastre. A causa del moviment de porters al primer equip del Manresa, he hagut de pujar i baixar, i al cap i a la fi no he jugat ni amb un equip ni amb l'altre. Considero que el partit amb l'Avià era merescut per com han anat les coses; ha estat un any boig, com deia, però el futbol és capritxós i crec que poder jugar a Avià ha estat un regal al meu esforç; un regal que he aprofitat com he sabut.

A Avià va deixar la porteria a zero i l'equip es va salvar.

Estic molt content. Un cop va començar el partit i gràcies al gol que vam marcar tant aviat, els nervis van marxar. Crec que vaig poder ajudar a l'equip que es mereixia la permanència; això em dóna una gran satisfacció. Feia molts anys que no jugava en una categoria tan alta. Jo sóc porter del Manresa B, però ja m'havien dit que havia d'estar pel que fes falta.

Tot i que li va sortir prou bé el partit a Avià, entendrà que diumenge torni a la banqueta?

I tant, tinc molt clar el rol que tinc en aquest club.

Se sent partícep de l'ascens del Manresa B a Tercera Catalana?

Tot i que no hagi pogut jugar gaire, i tant que em sento partícep de l'èxit del 'meu' equip. Ens hagués agradat més acabar campions, però l'objectiu era pujar i la segona plaça ja ens ha donat aquest privilegi per la quantitat de punts que hem aconseguit. Això, tenint en compte que la majoria d'equips tenien un plus quan jugaven contra nosaltres.

Amb 38 anys, pensa en la retirada?

De moment penso jugar una temporada més. Amb la meva edat he d'anar any a any. Sembla que el projecte per Tercera Catalana és molt interessant.