Roger Bermusell, jugador format al Manresa FS, jugarà la propera temporada al Betis Futsal, secció del club de futbol que milita a la Segona Divisió estatal. La darrera campanya, Bermusell va formar part de la plantilla del Barça B, que precisament va guanyar la lliga de Segona Divisió.

Ahir, el Betis va començar els entrenaments, amb uns objectius molt clars. Segons el propi Roger Bermusell «la intenció del club sevillà és clarament l'ascens a Primera Divisió. La temporada passada no els van sortir gaire bé les coses i no van entrar ni al play-off. Ara han reforçat l'equip amb cinc jugadors per intentar donar el salt de categoria».

Roger Bermusell ha jugat bona part de la seva carrera esportiva al Manresa FS, a Segona B, però també al CCR Castelldefels de la mateixa categoria i al Manchester quan va sortir de Catalunya per un Erasmus. Ara, quan seblava que continuaria al Barça, ha sorgit aquesta possibilitat de marxar a Sevilla: «Sí, ja ho tenia parlat amb el Barça, però a darrera hora m'han ofert anar al Betis. Al Barça tenia complicat arribar al primer equip. Aquí al Betis he signat per una temporada i una més en el cas d'assolir l'ascens».

Davant la baixa de Roger Bermusell, el Barça B de Xavi Closas ha mogut fitxa i ha incorporat Daniel Fernández, que s'havia compromès amb el Manresa FS propvinent de La Unión. Ara, els manresans busquen algú que pugui ocupar aquesta plaça vacant a l'equip de Jordi Rozas.