En el marc del trofeu les Codines, que es va disputar divendres amb victòria del Puertollano per penals sobre l'Eternam Manresa, el pavelló del Pujolet ha acollit dos partits més amb presència del Catgas Energia, l'equip de Primera que s'enfrontarà als bagencs dijous a la Copa Catalunya. El conjunt de Santa Coloma, que ja va guanyar per 4-1 el Puertollano en el duel disputat dijous al vespre, tot i l'oposició dels andalusos, van derrotar ahir un adversari de la màxima categoria, l'Osasuna Magna, per un espectacular 8-4, tot i que li va costar desfer-se del seu rival. Els navarresos van anar al descans perdent 2-1 tot i haver estat superiors i víctimes de dues contres colomenques. A la segona part, el duel es va revolucionar i el Catgas es va escapar fins a un 7-1 que va ser maquillat pel seu adversari al final.