Tan el conjunt cadet com el júnior del CB Igualada van disputar les fases d'ascens per assolir la categoria de Preferent.

No obstant, els resultats van ser totalment contradictòris, ja que les cadets van aconseguir vèncer a les fases i fer-se un lloc a la categoria de Preferent, mentre que les júniors van ser derrotades en els dos partits que van disputar.

El primer duel de les cadets el van enfrontar com a locals contra el Lima Horta Bàsquet, en el qual van aconseguir una clara i merescuda victòria (60-49) en un partit molt seriós per part de les igualadines. La següent cita era a la pista del Sant Quirze Bàsquet Club, on les noies van ser capaces de guanyar amb contundència (52-74) i reservar-se així una plaça a la més alta categoria.

Ambdós partits de les jugadores cadets van estar caracteritzats pel gran sacrifici dipositat per part de les d'Anoia. Una bona coordinació i actitud defensiva va permetre un notable encert en atac. Caldrà mantenir el nivell demostrat per tal de fer una bona actuació a Preferent, el grup dels 16 millors equips catalans.

Per altra banda, el conjunt júnior igualadí no va trobar l'accés cap a Preferent, ja que va caure de manera contundent a la pista del Cerdanyola (53-30) i, posteriorment, a casa davant les malgratenques de l'AECAM per un ajustat resultat final de 52-58.