El Cadí la Seu es va apuntar el segon triomf de la pretemporada després d'un igualadíssim enfrontament davant el Mann Filter Saragossa. Els dos equips d'LF1, en plena preparació i tots dos encara amb baixes respecte al que han de ser les plantilles definitives -Bernat Canut encara no pot disposar de Shereesha Richards i Macarena Rosset va causar baixa per unes molèsties a l'espatlla-, van disputar un partit molt travat i sempre dominat per les urgellenques, com a mínim en el marcador. No sempre a la pista, en un Barris Nord de Lleida que apareixia com a escenari neutral. El primer quart, amb una alta efectivitat del Cadí, va marcar el desenvolupament del matx. El 18-13 que lluïa el marcador al final dels primers deu minuts va ser determinant. Les noies de la Seu van baixar les prestacions en el segon quart, i això ho va aprofitar el conjunt que entrena Víctor Lapeña per restablir l'equilibri al descans (26-24). Això sí, les urgellenques van tornar a manar en el tercer quart (41-36), però en el darrer va tornar l'empat, i quan quedaven tres minuts, el marcador era de 45 a 45. Un triple de Mehryn Kraker va ser providencial i va marcar el camí del triomf del Cadí.

En espera de Richards

El club de la Seu està a l'expectativa que arribi el visat que ha de permetre a l'ala pivot Shereesha Richards volar des de Jamaica cap a Barcelona i després incorporar-se, amb molt més retard del previst, a la disciplina de l'equip. Els serveis mèdics del Cadí també estan pendents de l'evolució de la combo Macarena Rosset. La italoargentina es va fer una contusió a l'espatlla dreta després de rebre un fort cop en el partit disputat dissabte contra el Tarba. No es preveu que tingui més gravetat, però per precaució i davant les molèsties que encara li genera l'articulació, Rosset es va resguardar en el matx de Lleida.