Les pistes de les Comes (Súria) han acollit uns 600 vehicles en l'edició amb més participació de la Land Rover Party. Des de divendres al migdia fins ahir, diumenge, els amants del 4x4 van viure una dosi extra d'aventura i diversió, visualitzant també la gamma de Land Rover.

L'onzena edició d'aquesta trobada festiva del motor i l'aventurar va aplegar cotxes d'arreu d'Europa. En total, al voltant de 1.300 vehicles i més de 3.000 persones, que no es van voler perdre cap detall de l'esdeveniment.

L'estrella va ser el nou model de la gamma Land Rover, el Range Rover Velar, al qual es va dedicar un espai privilegiat: la Zona Velar. El públic va poder conèixer i provar tots els detalls de les prestacions off-road del nou vehicle per mitjà dels millors professionals del centre Land Rover Experience de les Comes. Tots els usuaris de vehicles de Land Rover van poder gaudir de les extraordinàries condicions per a la conducció 4x4 que ofereix la finca de les Comes (únic centre Land Rover Experience de la Península ibèrica) i gaudir de totes les activitats organitzades per a aquest cap de setmana. La Zona Velar, els cursos de conducció 4x4 i l'exhibició de la Supertrack han estat altres activitats destacades.

També va tenir l'acte commemoratiu del Camel Trophy. Es va organitzar una conferència de «Reptes Land Rover», que va tenir la participació de pilots que han batut un rècord conduint un Land Rover. És el cas de Ramon Franquesa, rècord del món d'altitud de l'any 1998, que va conduir un Range Rover modificat fins a 6.893 metres d'altitud pel volcà Nevado Ojos del Salado a Xile. L'altre protagonista va ser Moi Torrallardona, que va batre el rècord en travessar el desert Empty Quarter en 10 hores i 22 minuts amb un Range Rover Sport de sèrie. També hi van participar Francesc Selga i Fèlix Salido, que van quedar en tretzena posició al Dakar de l'any 2005 amb un Bowler.

Com és habitual a la Land Rover Party, no hi van faltar les activitats pensades especialment per als nens. Els més menuts van gaudir d'allò més conduint cotxes Land Rover elèctrics de joguina en un petit circuit. Altres activitats com la zona d'aventura, la ludoteca i la zona infantil van posar la cirereta del pastís en un ambient ideal per gaudir amb la família i els amics.