El Girona va aconseguir ahir un triomf història a la Corunya, el primer de la seva història lluny de casa a la màxima categoria del futbol espanyol. L'equip de Pablo Machín va patir per acabar sumant els tres punts, però va aconseguir un triomf que l'allunya de les posicions de descens.

Els gironins es van avançar amb un gol d'Aday de penal a l'equador de la primera meitat, però van veure com Lucas Pérez, també des dels 11 metres, tornava a situar l'empat en el marcador a l'inici del segon temps. Dos penals molt rigorosos assenyalats per Gil Manzano.

Portu, a 20 minuts del final, va deixar el marcador definitiu d'1-2. Un resultat que els gironins van defensar amb ungles i dents davant el setge del conjunt gallec. Al primer temps, l'àrbitre va anul·lar dos gols il·legals al Deportivo, que a la segona part va tornar a buscar sense encert la porteria del debutant Bounou.