El FC Barcelona visita aquest vespre (20.45 h, TV3 i Antena3) el Georgios Karaiskakis d'Atenes, l'estadi de l'Olympiacos, disposat a certificar el seu accés als vuitens de final de la Lliga de Campions. El conjunt blaugrana avançarà matemàticament a la ronda següent si guanya i l'Sporting de Portugal no fa el mateix a Lisboa, contra la Juventus, o si empata a Grècia i els italians guanyen a domicili al conjunt portuguès.

El partit és especial per al tècnic del Barça, Ernesto Valverde, que torna a la que va ser casa seva durant dues temporades i mitja. L'entrenador blaugrana es va mostrar visiblement emocionat en el seu retorn a Grècia perquè «l'Olympiacos ha significat» molt per a ell i a més va sentir «el respecte fins i tot dels més acarnissats rivals».

Valverde va agrair la càlida rebuda al Georgios Karaiskakis, encara que es va mostrar convençut que l'afició de l'Olympiacos «no deixarà d'animar apassionadament el seu equip» en el partit d'aquest vespre.

Un duel que el Barça afronta amb baixes: la del migcampista Andrés Iniesta, que tampoc va jugar al Nou San Mamés per una sobrecàrrega al recte intern de la cama esquerra, i la del central Gerard Piqué, sancionat per la seva expulsió al Barcelona-Olympiacos disputat al Camp Nou fa dues setmanes.

Valverde parla de Neymar

L'entrenador del Barça també es va referir una possible tornada de Neymar, després que algunes informacions asseguressin ahir que el brasiler es penedeix d'haver marxat del club blaugrana. «Una tornada de Neymar? Seria un doble salt mortal amb tirabuixó. Ja veurem què passa en el futur. Però no m'agrada parlar de supòsits», va assegurar Valverde.

El ressò d'aquesta presumpte descontentament de Neymar va arribar fins a París. Unai Emery va desmentir que el brasiler s'avor-reixi a les seves sessions de vídeo sobre tàctica i es va mostrar convençut que el futbolista «triomfarà» a l'equip parisenc. «Para atenció a la metodologia de treball. Està atent a totes les sessions de vídeos, fins i tot és a primera fila. Tots els jugadors saben que aquestes sessions són importants», va dir Emery.