L'equip femení del CN Minorisa es va mostrar molt superior al cuer Barceloneta a la seva piscina. En el primer quart, el resultat ja va ser un contundent 0 a 4. Encara més clar va ser el segon parcial, favorable a les manresanes per 0 a 6. Un 0 a 10 al descans deixava el partit dat i beneït, sense emoció pel que quedava. El CN Minorisa va treure el peu de l'accelerador, tot i que no va deixar d'imposar-se en els dos darrers quarts, per 0 a 2 i 2 a 4. El proper dissabte, les d'Àngel Peirón rebran el CN Badia, amb el liderat en joc entre les dues formacions.

El CN Minorisa B

Els equips B masculins del CN Minorisa i del CN Sant Feliu van jugar un partit discret que es va decantar a favor dels visitants per 3 a 8; va destacar el control de les defenses sobre els atacs. El primer quart va ser molt disputat i va acabar amb un 1 a 2 per als visitants. En el segon va continuar la mateixa tendència, tot i que només van anotar els del Baix Llobregat (0-1). Després del descans va arribar el marcador més ampli, un 1 a 3 ric en emocions. Amb el matx decidit, la darrera part va ser una repetició del període inicial (1-2).