El Cafés Candelas Breogán va pagar baixes importants, com la del suec Löfberg o la del bosnià amb passaport finlandès Sulejmanovic i va caure derrotat per primera vegada a la lliga, a la pista d'un Levitec Osca que escala fins a la vuitena posició. Els aragonesos es van basar en un gran segon quart i en els 19 punts de Pablo Pérez, que va acompanyar l'habitual MVP Van Wijk, autor de 15. Per als gallecs, entre Stainbrook i Úriz van totalitzar 39 punts (21 i 18) però no va ser suficient. Salva Arco es va quedar en 8 punts i Guille Rubio, en 6.

La derrota dels de Lugo la va aprofitar el CB Prat, que iguala en el lideraget amb una gran victòria a Càceres. Aquest cop, l'estrella no va ser Caleb Agada sinó el base Josep Pérez, autor de 30 punts, amb vuit triples. Dels altres equips de la zona alta, a qui millor van anar les coses va ser el Melilla, que va derrotar amb claredat el Valladolid en un duel directe entre els sis primers. Els 16 punts del pivot Fran Guerra i de l'escorta Diego Kapelán van ser una llosa massa gran per als castellans. També va perdre el proper rival de l'ICL, l'Oviedo, i d'una manera força clara a Palència. La gran actuació de Jordi Grimau, autor de 26 punts, va ser decisiva.

Qui va viure ahir un gran final de jornada va ser l'Actel Força Lleida, que perdia de vuit punts quan faltava un quart per acabar el partit i el va guanyar de deu amb un parcial de 35-17 en deu minuts. Miquel Feliu només va fer 6 punts, però entre Ogungbemi-Jackson (21) i Djukanovic (26) van fer gairebé la meitat dels seu equip.

De la resta de partits, el Tau Castelló continua la seva escalada a costa d'un Ourense que cada vegada s'enfonsa més en el pou de la darrera posició. Per la seva banda, el Barça B no va tenir gaires dificultats per vèncer el rival de l'ICL Manresa dimecres,el Sammic.