El Club Bàsquet Igualada va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant el colíder del grup C-B, el Pardinyes, que es va imposar per un resultat final de 62-69. Amb aquesta desfeta, els anoiencs es distancien a dos triomfs dels primers, el rival d'avui i el Vic.

En els deu primers minuts del duel hi va haver una igualtat màxima entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (14-15 al final). En el segon quart, la tònica va ser més o menys la mateixa excepte el final del mateix, quan els igualadins van estar encertats en el llançament exterior i van poder córrer al contraatac. Això va fer que arribessin a la mitja part de l'enfrontament amb set punts de marge en el marcador (37-30).

En la segona meitat, els locals van arribar a posar-se onze punts per sobre, però a partir d'aquí la falta d'encert i la presa de decisions poc encertades van permetre el Pardinyes situar-se a només tres punts al final del tercer quart (50-47). En els deu darrers minuts, els visitants van tirar d'ofici i eficàcia per capgirar l'electrònic i endur-se una nova victòria. En la propera jornada, el Club Bàsquet Igualada rebrà a la seva pista el JAC Sants, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 16 de desembre a partir de tres quarts de sis de la tarda.