El Manresa va aprofitar la jornada de descans per jugar un amistós al camp del Joventut 25 de Setembre (Tercera Catalana), de Rubí, entrenat per Josep Antoni Moreno, que va ser porter dels manresans .

El resultat final va ser de 2 a 4 i va servir al tècnic Davi Andreu per veure les dues noves incorporacions, el porter Richi Paz (Peralada) i el migcampista ofensiu Adrià Arenas (Sant Quirze). La primera part dels manresansva ser molt insulsa i va acabar amb un marcador desfavorable de 2 a 1 (el gol del Manresa, d'Adrià Arenas). A la represa el domini manresà va ser total. Manel Sala va fer el 2 a 2 i Moha el 2 a 3 en aprofitar un refús. Leandro va arrodonir la victòria del Manresa amb el 2 a 4. Però la millor jugada encara havia d'arribar. Va ser un canvi de joc de dreta a esquerra, amb una centrada de Cristian que Manel Sala va rematar de forma espectacular, però es va trobar amb el porter local, que va desviar la pilota.

A la primera part van jugar: Álex, Jony, Agus, Solernou, Gonzalo, Florent, Cuello, Biel, Brian, Adrià Arenas i Leandro. A la segona: Richi, Alejandro, Moha, Garrido (del B), Cristian (a prova), Cuello, Bernat, Sergi Soler, Biel, Manel Sala i Alsina (juvenil). També van entrar Leandro i Adrià Arenas.