Els dos darrers anys ha format part del conjunt semi-professional Bizkaia-Durango però ara, Movistar Team li ha donat l´oportunitat de fer un pas endavant. L´igualadina Lorena Llamas és una de les deu corredores que formaran el nou equip femení de la marca de telefonia que s´estrenarà aquest 2018.

Així, la professionalitat arriba als 30 anys per a l´anoienca, tot just cinc anys després del seu debut en el ciclisme de competició.

En la presentació de les formacions del Movistar Team, el director general Carlos López-Blanco va comentar que «l´equip femení és una iniciativa més de Telefónica per afavorir la integració i la igualtat d´oportunitats entre els homes i les dones. Aquesta nova formació disputarà les més importants competicions internacionals».

Lorena Llamas és la única ciclista catalana de la formació, en la que també hi ha Aude Biannic (FRA), Mavi Garcia, Alícia González, Malgorzata Jasinska (POL), Eider Merino, Rachel Neylan (AUS), Lourdes Oyarbide, Gloria Rodríguez i Alba Teruel, sota la direcció de Jorge Sanz. La idea de Movistar és que els dos equips, el masculí i el femení, comparteixin els mateixos mitjans tècnics . El debut en competició de l´esquadra femenina serà a finals del mes de febrer a la Setmana Valenciana.

Lorena Llamas va destacar sobretot l´any 2016 formant part de l´equip Frigoríficos Costa Brava-Naturalium; va ser la revelació del calendari l essent seleccionada pel combinat estatal per a competir en diverses carreres internacionals, destacant la vint-i-unena posició a la Classique Morbihan. A la Copa d´Espanya va aconseguir la sisena plaça tot i haver de treballar per la seva companya Anna Kiesenhofer, que va ser la guanyadora.