El futur de Gerard Piqué estarà lligat al Barça gairebé fins al final de la seva carrera després de la renovació anunciada ahir. El central va ampliar el seu contracte per les pròximes quatre temporades i tindrà una nova clàusula de rescissió de 500 milions d'euros que assegurarien la seva permanència en el club fins als 35 anys, si es compleix la totalitat de l'acord.

Piqué es va formar a la Masia, on va arribar quan tenia 10 anys, però va haver de viure una etapa fora del club abans de tornar-hi per convertir-se en un pilar bàsic. El Manchester United el va fitxar i també va jugar cedit al Saragossa abans de reforçar el Barça de Pep Guardiola el 2008.

Des de llavors es va convertir en imprescindible, es va consolidar al club i a la selecció espanyola i va ser fix en l'eix central de la defensa tant al costat de Carles Puyol, primer, com de Javier Mascherano, després, els seus companys més habituals.

Considerat un dels millors centrals del món i habitual en els millors onzes de la temporada, en el seu palmarès destaquen les tres Lligues de Campions guanyades amb el FC Barcelona, a més de sis Lligues, cinc Copes del Rei, cinc Supercopes d'Espanya, tres Supercopes d'Europa i tres Mundials de Clubs. Un total de 25 títols en 422 partits i 37 gols marcats.