El Sallent va empatar a zero davant de l'OAR Vic en un partit en què els locals van jugar amb un jugador menys durant tota la segona meitat per l'expulsió amb vermella directa d'Horneros. Els bagencs van saltar damunt del ter-reny de joc molt intensos en els primers 35 minuts i semblava que s'endurien els tres punts. Els homes de Jordi Capellas van controlar en tot moment el joc i aconseguien arribar amb perill a l'àrea rival. Cap equip va ser capaç de desfer l'empat i es va arribar al descans amb el 0-0.

A la represa els locals van voler anar a pel partit, però sense un joc fluid. Al minut 53 el local Horneros va veure la targeta vermell directa després d'aturar un contraatac. Els jugadors de l'OAR Vic, tancats al seu camp, buscaven els contraatac per fer mal, però els sallentins van saber aturar molt bé les contres dels vigatans. Els jugadors del Sallent, tot i jugar amb deu jugadors, van lluitar fins al final i van intentar marcar el gol de la victòria, però sense encert. L'OAR Vic va ser incapaç de generar ocasions clares de gol i va firmar l'empat. Amb aquest punt, el Sallent en suma 26 i continua a la zona perillosa de la classificació.

D'aquí a dues setmanes l'equip entrenat per Jordi Capellas visitarà el camp del Gironella, equip que de moment marca la línia del descens, i força necessitat de punts.