El Sallent va sumar els tres punts en la seva complicada visita al camp del líder Parets. Ambdós equips van disputar un partit molt anivellat i disputat. Els visitants van aprofitar una errada en la sortida de la pilota dels locals per marcar les diferències i posar el 0-1 en el marcador. Cinc minuts més tard i en la mateixa jugada del gol local, el porter visitant Putxi va patir una luxació d'espatlla i el partit es va aturar amb la presència de l'ambulància.

Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la represa la dinàmica no va canviar i el conjunt de Sallent va continuar controlant el joc. Al minut 70 de partit Uri, amb una bona internada per la banda, va deixar una excel·lent assistència endarrere cap a Marcus, que no va perdonar i va posar l'1-2 en el marcador. En el tram final el conjunt local va apretar per intentar empatar però va topar amb un fort Sallent que no es va deixar sorpendre.

La setmana vinent el Sallent rebrà a casa la visita del Matadepera, equip de la part alta.