El Baskonia va completar una bona setmana i va demostrar que es troba en un gran estat de forma. Després d'assegurar-se la classificació per als quarts de final de l'Eurolliga, els vitorians van imposar-se ahir per 72-84 al Delteco Gipuzkoa en un dels derbis bascos de la lliga i posen pressió al Barça, que es veu obligat a superar avui l'Estudiantes per mantenir la igualtat en la segona posició.

L'equip de Pedro Martínez, però, es va veure obligat a remuntar després de perdre per 42-32 al descans. De mica en mica va recuperar el seu joc i al final del tercer quart ja vencia per 59-64. Matt Janning, amb 16 punts, va ser el màxim anotador del seu equip, tot i que Jordan Swing en va anotar 18 per als donostiarres.

A Andorra, el MoraBanc no va tenir contemplacions i va derrotar el Tecnyconta Saragossa per un clar 100-77 en un partit que ja dominava per 54-43 al descans. John Shurna va anotar 21 punts, amb quatre triples, i sis jugadors de l'equip de Peñarroya van fer dobles dígits en anotació. Per als aragonesos, Gary Neal va estar molt sol, amb 26 punts. El MoraBanc se situa setè, amb 15 victòries, dues més que el Tenerife, que avui visita el RETAbet Bilbao.