La Salle Manresa va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del segon classificat del grup 1 de Primera Catalana, el Lluïsos de Gràcia barceloní, que es va imposar per un resultat contundent de 75-50.

Els bagencs es van presentar al pavelló rival amb fins a quatre baixes, les d'Albert Aguilera, Arnau Camprubí, Eduard Mas i Arnau Márquez, que afegien encara més dificultat al duel. En els primers deu minuts, els jugadors dirigits per Jordi Romeu van aconseguir plantar cara a un rival superior físicament que només va poder obtenir cinc punts de renda (17-12). En el segon període, els barcelonins van aprofitar el desencert en el llançament exterior dels visitants i van obrir forat en el marcador gràcies, en part, als tres triples que van anotar de forma consecutiva. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dinou punts de marge per als jugadors locals (40-21).

En la segona meitat hi va haver més igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (55-33 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts, el tècnic del Lluïsos de Gràcia va poder fer descansar els seus jugadors més importants i donar minuts als menys habituals. Tot i això, els barcelonins van poder mantenir la renda sense gaires problemes i es van endur la victòria. En la propera jornada, La Salle Manresa rebrà a la seva pista el Barberà B, un rival que és situat a la zona baixa de la taula classificatòria. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 28 d'abril a partir de tres quarts de sis de la tarda.