L'argentí Leo Messi, amb ingressos anuals de 126 milions d'euros bruts, va avançar el portuguès Cristiano Ronaldo, que se n'embutxaca 94, en el rànquing de futbolista més ben pagat, segons la revista France Football.

En tercera posició se situa el brasiler Neymar, del PSG, amb 81,5 milions d'euros, i a continuació vénen el gal·lès del Reial Madrid Gareth Bale, amb 44 milions, i el central català del Barça Gérard Piqué, que va rebre 29 milions. En els ingressos calculats per France Football, que es divulguen avui i als quals ha tingut accés Efe, s'inclou el sou brut, les primes i els guanys per publicitat acumulades durant la temporada 2017-18.

Messi recupera la seva posició dominant, després d'haver-la perdut la temporada 2016-17, quan Cristiano va guanyar 87,5 milions d'euros, davant dels 76,5 milions de l'argentí. A més, la publicació assegura que és la primera vegada que un futbolista sobrepassa els 100 milions d'euros d'ingressos.

Respecte als entrenadors, José Mourinho, del Manchester United, repeteix liderat, amb 26 milions d'euros. El segueixen Marcelo Lippi (seleccionador de la Xina) amb 23 milions; Diego Simeone (Atlètic) amb 22 ; Zinedine Zidane (Reial Madrid), amb 21; i el santpedorenc Pep Guardiola (Manchester City), amb 20.