El PetroPintó Asfe es va desplaçar fins al Vallès Oriental per disputar la jornada 27 de la lliga, on les bagenques van haver de suar de valent per desfer-se del Lliçà d'Amunt (68-72).

Les jugadores santfruitosenques no van arrancar amb bon peu, mentre que les locals, que buscaven assolir la permanència directa van iniciar amb més desig. Doncs les ganes i la motivació del Lliçà va ser prou per acabar el primer període amb un tímid avantatge sobre l'Asfe (15-11).

El segon quart va mantenir la igualtat en el joc, no obstant això, les visitants van impedir la comoditat del Lliçà i, gràcies a una bona defensa i la millora d'encert ofensiu, van poder posar taules al marcador i marxar al descans 26-26.

A la represa, les del Bages van decidir focalitzar la defensa en dues jugadores locals, no obsant, va ser impossible frenar l'habilitat anotadora de Rodríguez, que va acabar l'enfrontament com a màxima anotadora amb 24 punts. D'aquesta manera el duel va mantenir un inacabable estira i arronsa que cap dels dos equips aconseguia trencar. Finalment, el tercer quart va tancar amb un 36-40 a favor de l'Asfe però sense bones sensacions per vèncer.

Tot s'havia de decidir amb quart període, i a falta de 5 minuts les visitants havien pres una diferència de 7 punts (40-47), que només calia mantenir per endur-se un nou triomf. Però les locals, que mai van tirar la tovallola van fer mèrits per tornar a posar l'empat al marcador i portar el partit a la pròrroga (50-50).

El temps extra també va començar posant les coses de cara per les santfruitosenques, que aviat van fer-se amb un avantatge de 4 punts, però novament el Lliçà va estar encertat ofensivament i no va permetre's la derrota, tornant a empatar el partit a 59 punts.

Amb la segona pròrroga es van canviar els papers, i ara era l'equip local qui prenia la primera avantatge. A falta de 2 minuts però, un triple de Moya i una bona acció d'Orive van acabar donant un trimof sofert a les de Sant Fruitós.