El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz, de l'equip Blue Motors Neolith, va quedar campió de la Marathon Cup by Scott & Taymory, després de classificar-se en cinquena posició en la Sea Otter Europe, tercera prova d'aquest campionat, que es va disputar a Girona. Quan falta per disputar una competició, que tindrà lloc el proper 1 de juliol a la Vall de Boí, Muñoz ja té assegurada la victòria final.

La cursa disputada a Girona va la va guanyar un ciclista neozelandès, en concret Sam Gaze, del conjunt Specialized, que va imposar-se a l'holandès Hans Becking, del DMT Racing Team, i al balear Enrique Morcillo, del Buff-Scott.

Triomf bagenc en M-40

A part de la victòria de Muñoz en la prova absoluta, també n'hi va haver una altra en una de les categories complementàries. En la de més de 40 anys, la victòria va recaure en el navarclí Melcior Faja, del conjunt Blue Motors Neolith.

Un altre dels elements que va acompanyar la prova de Sea Otter Europe, en la qual hi van participar 700 corredors, va ser una fira comercial que va atraure a la capital gironina més de 50.000 persones, moltes de les qual eren acompanyants dels corredors de la prova.