Més de 300 nedadores van omplir d'il·lusió i espectacle les piscines municipals de Manresa, en la disputa de la tercera jornada de la Copa Catalunya de natació artística (abans sincronitzada). Les participants eren les representants dels següents clubs: CN Granollers, CN Cardedeu, CN Kallipolis, CN Sabadell, CE Europa Esports, CN Lleida, CN Molins de Rei, AE Sincro Valfegó, Torrot CN Mataró, CN Calella, CN Piscina Sant Jordi, CN Tàrraco, El Tossalet CN Berga, CN Joan Pelegrí, CN Picornell, CN Torredembarra, CN Reus Ploms i CN Minorisa.

La competició va complir totes les expectatives, amb un alt nivell, amb bona actuació de les nedadores del CN Minorisa i del Tossalet CN Berga, i amb una graderia plena d'un públic entusiasmat amb l'evolució de les joves esportistes que feien les seves demostracions en les transparents aigües de la pileta manresana. LOrganitzar la prova va ser tot un repte per al CN Minorisa, que acollia per primer cop un esdeveniment d'aquestes característiques. Tot i així, repte superat amb bona nota.

El CN Minorisa, destacat

Una bona nota que va estar acompanyada per la destacada actuació de les nou nedadores del club amfitri que van competir en aquesta Copa Catalunya en el nivell 3. Aida Aguacil, Marina Alguacil, Laura Espinal, Mònica Palà, Mireia Molina, Alba Prinz, Clàudia Rico, Laura Ureña i Aida Sanguino van completar uns destacats exercicis, que van ser ben valorats pels jutges i que els va valer per assolir unes magnifiques classificacions.

El duo format per Mònica Palà i Mireia Molina va ser el segon entre els disset duos, només superat pel potent CN Granollers, mentre les seves companyes Alba Prinz i Aida Aguacil van ser cinquenes, situant-se entre ambdós equips manresans els duos del CN Joan Pelegrí i del CN Kallipolis.

En l'especialitat de rutines combinades, conegudes com a combos, l'equip del CN Minorisa, format per Aida Aguacil, Marina Alguacil, Laura Espinal, Mònica Palà, Mireia Molina, Alba Prinz, Clàudia Rico, Laura Ureña i Aida Sanguino, va aconseguir el novè lloc d'un total de quinze equips.

Bon paper del Tossalet

En combos de nivell 3, l'equip del Tossalet CN Berga, format per Núria Torra, Flora Hernández, Marta Minoves, Júlia Isern i Mireia Parramon, van assolir un meritori setè lloc. En categoria 2, les berguedanes Berta Fusté, Marta Muro, Maria Cinca, Maria Canal, Maria Sánchez, Jailinne Salazar, Iria Cabra, Laura Herrera i Queralt Santacreu van realitzar bones execucions. I en nivell 1, l'equip vencedor la setmana anterior a Reus va realitzar una meritòria actuació, amb Núria Armengau, Queralt Barrios, Berta Lores, Ona Rovira, Núria Rafart i Coaner Suades.