Els alemanys, favorits per endur-se l'Eurocopa a l'inici del torneig, avui volen esvair dubtes en el partit contra Irlanda del Nord (18 hores), el seu darrer dins del grup C. Ho farà davant l'equip britànic, la revelació en un quartet que també ha tingut com a participants els equips d'Ucraïna (eliminat ja en aquests moments) i Polònia, que aspira encara al primer lloc.

La classificació la lidera l'equip alemany amb 4 punts, els mateixos que tenen els polonesos. Irlanda del Nord té 3 punts i la possibilitat d'escalar, fins i tot, al primer lloc. És clar que Alemanya en té prou amb un empat per ser entre els dos primers del grup, si bé la primera plaça estaria pendent del que passi al matx entre Polònia i Ucraïna, amb tot a favor per a Lewandowski i per als seus companys davant un adversari que està eliminat i que només es juga l'honor en el partit.

En relació amb el partit entre els ucraïnesos i els polonesos, que s'ha de jugar al Vélodrome de Marsella i també a les 18 hores, fonts de l'Ajuntament de la localitat ja han anunciat restriccions en la venda d'alcohol que afectaran la zona del centre, un perímetre a l'entorn de l'estadi, de la Fan Zone, de l'aeroport i de l'estació de ferrocarril. Aquestes mesures, que inclouran la prohibició de vendre alcohol en envasos de vidre als bars i terrasses, també fan menció al consum a la via pública i s'han portat a terme per la recomanació que ha fet la Prefectura del Roine davant un partit que es considera d'alt risc.