Els Mossos d'Esquadra han detingut els quatre integrants d'una família que havien instal·lat un laboratori de cocaïna al seu propi domicili, droga que després venien en petites dosis.

Les detencions, un matrimoni, de 48 i 45 anys d'edat, i dels seus dos fills, de 19 i 23, es van produir el passat 26 de març.

Els Mossos van començar a investigar la família, resident a Barcelona i de nacionalitat colombiana, després de diverses denúncies dels veïns que es queixaven del tràfec de persones a l'edifici, presumptament toxicòmans, que contínuament els molestaven en equivocar-se de pis.

Els veïns també van denunciar sorolls persistents i olors de productes químics que van arribar a irritar els ulls d'alguns veïns.

En el registre del pis, la policia catalana va trobar productes destinats a preparar i tallar droga, envasos i recipients per cuinar-la o bàscula de precisió.

A l'interior de l'habitatge també va ser localitzada una pistola detonadora i dues navalles, armes que la família usava per protegir-se de possibles robatoris o agressions.

La família disposava de 19.000 euros amagats a la màniga d'un barnús, uns altres 2,170 euros en una caixa forta i d'una llibreta bancària en què constava un degoteig constant de petits ingressos.

Els agents van trobar diversos rellotges d'alta gamma i joies que els investigadors sospiten que servien per blanquejar els diners que obtenien de la venda de la droga.

Els detinguts van ser posats a disposició judicial, i el jutge va decretar presó per als pares i llibertat amb càrrecs per als dos fills.