Una dona de 30 anys va ser detinguda com a presumpta autora de violència física/psíquica habitual a l'àmbit familiar. Els fets van tenir lloc al carrera De Sobrerroca de Manresa el passat dia 8 de juliol a les 19.14 h. Alertats per un trucada telefònica del seu ex marit, els agents de la Policia Local van acudir a l'indret.

Els agents van trobar una dona molt exaltada. Davant l'estat d'angoixa que presentava, van sol·licitar la presència d'una ambulància. En arribar, la dona va rebutjar tot tipus d'assistència i va accedir a abandonar l'indret voluntàriament. Passats un minuts, i quan tot semblava resolt, una segona trucada va alertar als agents, que van tornar al lloc dels fets i van trobar que la dona continuava amb la mateixa actitud violenta. Segons els agents, en aquell moment Jennifer L. A. hauria arrencat l'auricular de intèrfon i l'hauria llençat al cap d'un dels agents.

Després de l'incident, va ser detinguda per atemptar contra un agent de l'autoritat i va ser denunciada per la seva ex-parella per violència en l'àmbit de la llar.