La secció segona de l'Audiència de Barcelona jutjarà dimarts que ve una dona acusada d'haver entregat cocaïna al seu fill, intern de la presó de Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada. La fiscalia demana per a la imputada, Ana Dolores F. M., quatre anys de presó per un delicte contra la salut pública.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, van tenir lloc l'1 de juny del 2013, cap a 2/4 de 12 del migdia. L'acusada va aprofitar un vis-a-vis amb el seu fill, intern de Lledoners, per entregar-li un embolcall transparent que contenia una substància polsegosa, que va resultar cocaïna. En concret, n'hi havia 0,26 grams, una quantitat que té un preu aproximat de 15,6 euros en el mercat il·lícit.

El ministeri públic considera que els fets són constitutius d'un delicte contra la salut pública, en la seva modalitat de dany greu i, per aquest motiu, li demana la pena de quatre anys de presó. A més a més, també vol que pagui una multa econòmica de 45 euros. El judici se celebrarà dimarts de la setmana que ve, al matí, a la secció segona de l'Audiència Provincial de Barcelona