Un camió tràiler s'ha accidentat aquest dijous a primera hora de la tarda i ha quedat travessat al mig de la C-55, al seu pas per Monistrol de Montserrat. El vehicle circulava sentit Barcelona i arran de l'accident els Mossos han hagut de donar pas alternatiu per un sol carril.

El sinistre ha coincidit en una jornada marcada pels accidents de camió a la Catalunya central. L'A-2 i la C-25 també han quedat parcialment tallades aquest dijous des del voltant de dos quarts d'una del migdia. En cap accident hi ha hagut ferits de gravetat, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit.

L'A-2 estava tallada a Esparreguera en sentit Lleida des del voltant de dos quarts d'una d'aquest migdia a causa de l'accident d'un camió frigorífic que ha fet la tisora. En el punt de l'accident es registren dos quilòmetres de cues, entre els quilòmetres 581 i 583.

Per la seva banda, la C-25 s'ha hagut de tallar a Calonge de Segarra en sentit Manresa on un camió que transportava grava ha perdut la càrrega i, com a conseqüència, dos turismes han relliscat. L'accident s'ha produït al quilòmetre 105 on es registra mig quilòmetre de retencions.

Així mateix, també aquest migdia, un xoc frontal entre dos camions a la N-340 a Torredembarra, al quilòmetre 1.179, obliga a donar pas alternatiu als vehicles. En aquest cas tampoc hi ha hagut cap persona ferida greu, segons el Servei Català de Trànsit.

Aquest dijous al migdia ha començat a ploure en diversos punts de Catalunya i, en aquest sentit, el Servei Català de Trànsit demana precaució i que els conductors moderin la velocitat.