Els equips de rescat continuaven buscant ahir al vespre un boletaire de 73 anys d'Esparreguera que està desaparegut des de dimecres a la muntanya d'Alinyà, al terme municipal de Fígols i Alinyà, a l'Alt Urgell, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

Ahir, la recerca disposava d'onze dotacions terrestres, un helicòpter, efectius del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials i una unitat canina dels Bombers de la Generalitat, i efectius dels Mossos d'Esquadra. Durant la nit anterior, hi havien participat tres dotacions dels Bombers.

Familiars del boletaire van donar l'avís de la seva desaparició dimecres i van explicar que havien quedat a les onze del matí a l'aparcament del Corral del Vaquer. Abans, l'home havia dit que es trobava cansat i que es quedaria descansant al cotxe. Quan els seus companys van tornar a l'aparcament, ell ja no hi era.

D'altra banda, una dotació dels Bombers es va activar ahir a la tarda a Montserrat per anar a buscar un senderista que s'havia perdut entre Monistrol i el monestir. Segons van informar les mateixes fonts dels Bombers, l'home va avisar a 3/4 de 7 de la tarda, explicant que es trobava en una zona on no podia avançar ni endavant ni enrere. Una dotació dels Bombers el va anar a socórrer i el va acompanyar fins a l'aparcament del cremallera.