Coincidint amb l'inici de la temporada de fred, l'Oficina del Consumidor del Consell Comarcal del Bages ha difós un seguit de consells per evitar estafes en les revisions tant de gas natural com de gas butà, i que també són aplicables al servei d'electricitat. L'oficina recomana desconfiar de les visites inesperades d'empreses instal·ladores de gas amb l'excusa de fer la revisió, si no s'ha sol·licitat prèviament el seu servei o si no han estat notificades per les empreses corresponents. Segons afegeix, cal que els veïns que rebin aquestes visites sospitoses sol·licitin sempre el carnet oficial professional i demanar que s'acreditin com a instal·ladors de gas autoritzats per la Generalitat.

L'Oficina del Consumidor també avisa que, davant del dubte, es pot consultar l'empresa subministradora, ja que és la que ha de fer el control de seguretat de les instal·lacions i aparells. L'oficina també assenyala que, si els visitants ofereixen la revisió del gas butà, i no és una empresa de confiança contractada prèviament, és recomanable no obrir-los la porta.

Finalment, l'Oficina d'Informació al Consumidor també recorda a la ciutadania la necessitat de tenir al dia les revisions periòdiques del gas.