Un veí de Sant Vicenç de Castellet de 57 anys va patir ahir a la tarda cremades de tercer grau en diverses parts del cos a causa d'una deflagració de gas accidental a casa seva, mentre soldava, segons van informar fonts de l'Ajuntament, dels Bombers i del SEM.

Els fets van tenir lloc poc després de les 5 de la tarda en un habitatge d'un edifici de dues plantes del carrer Armengol. L'home estava fent uns treballs de soldadura, quan se li va escapar gas del bufador de la bombona, segons els Bombers. La projecció de gas va anar dirigida a una caldera, la qual cosa va provocar una deflagració, amb la corresponent flamarada, que va causar cremades greus a la víctima. En concret, va patir cremades de tercer grau als braços, a les cames i a l'abdomen.

Fins al lloc dels fets, s'hi van desplaçar tres unitats del SEM, entre les quals una ambulància medicalitzada i el cotxe d'intervenció ràpida de la Regió Centre, estrenat recentment. Després de ser atès al mateix indret, l'home va ser evacuat a la unitat de cremats de l'hospital de la Vall d'Hebron.

També s'hi van traslladar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc efectius de la Policia Local i cinc dotacions dels Bombers, que van extingir l'incendi que es va declarar a causa de la deflagració, i que va cremar una rentadora i mobles del safareig.

La Policia Local, per la seva banda, va desallotjar de forma preventiva els deu veïns de l'immoble, que van poder retornar posteriorment a casa seva.