El jutjat de guàrdia d'Igualada ha establert presó provisional per a un reincident de Santa Margarida de Montbui, de 27 anys i de nacionalitat espanyola, detingut pels Mossos per un robatori a Igualada valorat en 54.700 euros.

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, van tenir lloc el 22 de novembre passat cap a les 4 de la tarda. L'acusat va accedir a un domicili d'Igualada forçant els porticons i una de les finestres de la planta baixa. Un cop a dins, va sostreure aparells electrònics, objectes de decoració, roba i joies. El material sostret estava valorat en uns 54.700 euros. Arran dels fets, els Mossos van iniciar una investigació, amb la qual van poder recuperar una part de les joies i esbrinar qui havia estat l'autor dels fets. Finalment, el 3 de desembre, els Mossos van localitzar, identificar i detenir el presumpte lladre.

L'arrestat, que tenia nombrosos antecedents policials, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'Igualada en funcions de guàrdia, que va decretar el seu ingrés a la presó. Divendres passat, els Mossos d'Esquadra van detenir un noi de 25 anys, també de Santa Margarida de Montbui, relacionat amb el mateix robatori. El jove ha quedat en llibertat amb càrrecs amb l'obligació de comparèixer davant del jutge.