Un operari veí de Castellbell i el Vilar va resultar ferit greu ahir al migdia en quedar atrapat entre la grua i les branques mentre podava pollancres al municipi de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental), segons van informar els Bombers de la Generalitat.

L'accident va tenir lloc cap a 3/4 de 2 del migdia en una zona situada a l'entorn del carrer Riera Sunyer, concretament a l'altura del número 148, on el treballador podava els arbres, segons van explicar les mateixes fonts.

En un d'aquests arbres se li va girar una branca, que el va fer fora de la plataforma. Com a conseqüència, va quedar penjant entre l'arbre i la grua. L'home, de 37 anys d'edat i veí de Castellbell i el Vilar, va resultar amb una fractura de fèmur.

Després de ser atès al lloc dels fets pel personal mèdic, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar en estat greu a l'Hospital Can Ruti de Badalona.

Fins a l'indret també s'hi van desplegar efectius del grup d'emergències mèdiques (GEM) dels Bombers, el grup d'actuacions especials del mateix cos i quatre dotacions més dels Bombers de la Generalitat.