Només 48 hores del darrer cas, dijous a la matinada es va cometre un nou robatori dels lladres que assalten bars de Manresa utilitzant com a arma tapes de canalitzacions del carrer. Però si fins ara havien actuat en barris perifèrics, aquest cop van elegir un local ben cèntric per cometre el seu sisè robatori: el bar Com a Casa del carrer de Sant Miquel, que abans havia acollit la cafeteria Aroma.

Com en totes les altres ocasions, els lladres van assaltar el bar de matinada. Primer, van forçar la persiana exterior i, seguidament, van trencar el vidre de la porta tot llançant-hi una tapa quadrada de canalització de serveis, sostreta prèviament d'algun carrer de la ciutat. Un cop a dins, van tenir temps de destrossar les dues màquines escurabutxaques del bar i se'n van endur tota la recaptació.

Els Mossos continuen la investigació per poder localitzar els autors dels sis robatoris, que, d'entrada, creuen que han estat comesos per les mateixes persones. Fins ara, en només tres setmanes, ja havien atacat els bars Malibú i Casa Suárez, de la Balconada, un bar del polígon de Bufalvent, i el bar Trini de la Font dels Capellans, en aquest últim dues vegades, amb només una setmana de diferència. En tots sis casos, el modus operandi ha estat idèntic: llançament de tapa contra els vidres del bar i forçament de les màquines escurabutxaques.

Dijous al migdia, el bar Com a Casa continuava tancat al públic, encara amb tota l'escampadissa de vidres per terra, la tapa al mateix lloc on havia estat llançada i les dues màquines escurabutxaques esbotzades. Un operari reparava la persiana exterior, malmesa pels lladres. El propietari del bar, visiblement afectat pel robatori, va preferir no fer declaracions.