Dos accidents de trànsit han tornat a col·lapsar la carretera C-55 aquest dimarts al matí. El primer ha tingut lloc, quan faltaven 20 minuts per les 6 h del matí, al punt quilomètric 13, al terme municipal de Monistrol de Montserrat, quan dos turismes i una furgoneta han col·lidit.

Segons expliquen fonts dels Bombers de la Generalitat, que s'han desplaçat fins al lloc dels fets amb dues dotacions, algunes de les persones han quedat atrapades a l'interior dels vehicles accidentats, per la qual cosa els han hagut d'excarcerar. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) informa que han resultat ferides dues persones: una de caràcter greu, que ha estat traslladada a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, i una altra de consideració menys greu, que ha estat evacuada a l'hospital de Martorell. Els Bombers han realitzat la neteja de la calçada.

El Servei Català del Trànsit (SCT) explica que els cotxes que anaven en sentit Barcelona s'han desviat cap a la C-58 i que els que anaven en sentit nord han quedat aturats. Després, a partir de les 7.10 h, s'ha obert el trànsit en un dels dos carrils i s'ha començat a donar pas alternatiu en els dos sentits de la marxa. A les 7.40 h, informen, la via s'ha obert completament.

D'altra banda, un segon accident del qual informen alguns conductors a través de les xarxes socials entre Castellgalí i Sant Vicenç de Castellet ha complicat encara més la circulació a la C-55. D'aquest sinistre, ni Bombers de la Generalitat ni el SCT disposen de dades.