El TSJC relaciona directament Germà Gordó amb la mediació amb les obres del Lluís de Peguera i del desdoblament de la C-55 a Manresa. No obstant això, hi ha altres obres de la Catalunya Central que en els darrers anys han sortit relacionades amb el cas 3% i que estan sent investigades pel jutge del Vendrell.

És el cas, pe rexemple, de la UTE Centre Cívic Sant Fruitós, que, encapçalada per Grup Soler, va fer les obres del Nexe, el nou centre cívic de la població santfruitosenca. La donació de la UTE a les fundacions de CDC, de 34.000 euros, coincida amb el 3% del pressupost el centre cultural, d´1,1 milions d´euros. L´escorcoll de la Guàrdia Civil va buscar a l´ajuntament de Sant Fruitós l´expedient d´aquelles obres, que van ser aprovades durant l´etapa del convergent Josep Rafart a l´alcaldia. D´altra banda, en aquella mateixa operació va ser detingut Jordi Soler, responsable de Grup Soler.

D´altra banda, a Artés, l´equip de govern convergent presidit per Damià Casas va adjudicar el 2009 la urbanització del passeig Diagonal a Electromecànica Soler, una de les empreses del Grup Soler, i a la santjoanenca Seubas Salvans. Diverses informacions van vincular aquesta obra a la donació per part de Seubas Salvans de 23.000 euros en nom de la UTE. La donació correspon al 2,99% dels 774.412 euros amb què es va pressupostar l´obra.

A més de les connexions bagenques de la trama, un dels detinguts en la darrera macrooperació policial del febrer passat, Constantí Serrallonga, havia estat director-gerent de l´antic Hospital General de Manresa. Actualment és director de Fira Barcelona, càrrec que va assumir el desembre del 2015. Anteriorment, havia ocupat la gerència de l´Ajuntament de Barcelona durant l´etapa del converent Xavier Trias. Serrallonga va ser nomenat director-gerent de l´hospital manresà el 1998, i va viure intensament el procés de fusió hospitalària. Va deixar aquest càrrec l´any 2002.