Renfe va retirar aquest dissabte a la tarda el tren que divendres va descarrilar a la sortida de Sant Vicenç de Castellet i el servei funciona avui amb normalitat. L'accident, en el qual van resultar ferides lleus dues persones, havia restringit la circulació per una sola via.

Un comboi de la línia R-4 de que es dirigia a l'Hospitalet de Llobregat va descarrilar divendres a la tarda a pocs metres de l'estació de Sant Vicenç de Castellet després de topar amb dues pedres de grans dimensions que havien caigut a la via. Les dues persones ferides van ser traslladades a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, segons fonts de la companyia.

El comboi va quedar aturat amb dos eixos fora de la via, tot i que no es va arribar a tombar, i amb les dues pedres a sota d'un dels vagons després d'haver-les arrossegat uns metres. En el moment de la topada, cap a les 6 de la tarda, en el tren viatjaven 50 passatgers que van ser transbordats en paral·lel al primer comboi que arribava en direcció contrària per la via, i van ser portats de nou cap a Manresa.

Com a conseqüència d'aquest incident, la circulació de trens per la línia R-4 es va veure afectada amb retards d'uns 25 minuts, tenint en compte que entre Sant Vicenç de Castellet i Castellbell i el Vilar només va quedar una via disponible per als combois en totes dues direccions.