El president de França, François Hollande, complirà 60 anys dimarts en un estiu, el primer oficialment com a solter en 35 anys dedicats a la política i mentre la premsa francesa espera que faci oficial la seva suposada relació amb l'actriu Julie Gayet.

Després de compartir gairebé trenta anys de la seva vida amb Ségolène Royal, mare dels seus quatre fills, i arribar a la presidència francesa el 2012 amb Valérie Trierweiler com a parella, Hollande va posar fi a la seva relació amb la primera dama el mes de gener passat, quan un reportatge fotogràfic li va atribuir una relació sentimental amb Gayet, de 42 anys.

Des de llavors, el president ha imposat la discreció sobre la seva vida privada, ha evitat portar als tribunals la revista que va revelar el seu idil·li i recentment ha desmentit el rumor sobre el seu suposat casament amb l'actriu el 12 d'agost, dia de la seu aniversari.

"És el meu aniversari, i res més. Podeu portar un regal! Però no cal arribar amb regals addicionals i confits", va fer broma durant un sopar amb la premsa el president, que mai s'ha casat. Mentre els fotògrafs esperen la imatge que confirmi la relació del polític i la intèrpret, a la residència estiuenca de La Lanterne, als afores de París, o al costat de la casa de la família Gayet a Gers, al sud del país, la premsa del cor es pregunta si la relació entre tots dos ha acabat. Closer, la revista que va airejar la suposada relació entre Hollande i Gayet, ha publicat aquesta setmana unes fotos de l'actriu gaudint d'uns dies de descans amb un advocat parisenc a l'illa de Còrsega, pocs dies abans que Hollande es converteixi en sexagenari.