El Cineclub Ateneu d'Igualada ha rebut el premi a Millor Cineclub de Catalunya 2014. El lliurament es va fer dissabte a Ribes de Freser, en la celebració dels Premis José María Nunes del Cineclubisme Català. El premi porta el nom d'un dels directors de cinema més propers al cineclubisme a Catalunya.

Segon el jurat, el Cineclub Ateneu d'Igualada es va fer mereixedor del premi per "tota l'activitat continuada durant tot l'any amb una programació que demostra que realment coneixen l'esperit d'un cineclub encara que els recursos siguin limitats"; també, "com a reconeixement per la seva passió pel cinema que ha mantingut l'oferta cinematogràfica a la ciutat amb una programació diversa i atractiva per a tots els públics". El premi el va lliurar la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Montserrat Maixench, membre del jurat. Els premis José María Nunes es concedeixen al millor Cineclub de Catalunya, a la millor programació de cinema català (que va correspondre a Cineclub Sabadell) i al millor Cineclub Jove de menys de 10 anys (que es va emportar el Cineclub El Centre d'Arenys de Munt). Aquests guardons intenten potenciar i reconèixer la visibilitat en l'àmbit local, comarcal i nacional dels cineclubs guanyadors, i establir una sana competència entre els cineclubs que s'hi presenten. La gala es va cloure amb la projecció del film -oberta a tot el públic general-Un món que no és el nostre (Alam laysa lana) de Mahdi Fleifel, que els espectadors igualadins podran veure demà, divendres, a 2/4 de 8 del vespre a l'Ateneu.

En som conscients, sí,.... aquest es un premi de tots i per a tothom. I ho ressaltem. Sense el públic, poca cosa seríem. Amb contundència podem cridar "Ens han donat un premi!!". I amb la mateixa contundència compartir-lo i fer-vos-en partíceps.