Susan, la vídua de l'actor Robin Williams, mort l'any passat, va parlar per primera vegada amb els mitjans nord-americans des de la mort del seu marit, als quals va assegurar que no va ser la depressió, sinó la demència el que va matar el seu marit.

En dues entrevistes a la revista People i al magazín matinal de la cadena ABC, Susan va assegurar que no culpa el seu marit per suïcidar-se, ja que "només li quedaven tres anys de vida, i havia estat paranoic i ansiós" i, "probablement", si hagués continuat vivint, hauria passat aquest temps tancat en un centre psiquiàtric.

"No va ser la depressió el que va matar Robin. La depressió va ser un de la cinquantena de símptomes, i un dels petits". La dona de Willians va explicar que tenia demència de cossos de Lewy, una malaltia neurodegenerativa que constitueix la tercera causa de demència darrere de l'Alzheimer i la demència vascular. "Reso a Déu perquè el seu cas llanci una mica de llum sobre els cossos de Lewy per als milions de persones que la pateixen i els seus éssers estimats", ha indicat Williams.

La demència de cossos de Lewy és sovint confosa en el seu diag-nòstic amb l'Alzheimer o el Parkinson i en el cas de Williams els metges creien que es tractava d'aquesta segona malaltia, per la qual cosa no es va determinar la malaltia real fins l'autòpsia.