El Grup Teatral de Capellades ha obtingut vuit premis en la 39a edició del Concurs de Teatre Vila de Piera, en el qual va representar l'obra Cervells en la fosca. Durant el sopar de germanor celebrat dissabte passat, que va aplegar la comissió organitzadora, el jurat i representants dels deu grups participants, es van nomenar els classificats en les diferents categories i l'elenc va recollir els següents guardons: segon premi a la millor companyia, segon premi a la votació popular atorgat pel públic, segon premi a la millor direcció per Pep Vallès, tercer premi a la millor actriu per Maria Delgado, que va representar Sofia, tercer premi als millors actors Marcel Riba amb el paper de jardiner i Oriol Castells que representà el paper de Carles, segon premi per a l'actor de repartiment Quico Torres amb el paper de Dr. Noguer, tercer premi per a l'actriu de repartiment Marta Blasco amb el paper de Cèlia.

Cervells en la fosca se situa en un sanatori mental i contraposa un professional retrògrada i arcaic, i altres metges i sanitaris defensors de nous mètodes en el camp de la psiquiatria actual. L'octubre passat, el Grup Teatral de Capellades ja va obtenir altres tres guardions a Santa Coloma de Queralt: el segon premi a la millor companyia, el primer premi a la votació popular i el primer premi al millor actor de repartiment per a Marcel Riba. I aquesta mateixa obra es presentarà el 6 de març al 44è Concurs de Teatre d'Arenys de Mar, població nadiua de l'autor, Juli Manel Pou i Vilabella; i posteriorment participarà, el 13 de març, a la 27a Mostra de Teatre d'Ullastrell.

Per alta banda, aquest diumenge el Grup Teatral de Capellades, que és format per una quarantena de persones, actuarà a Calella de la Costa amb l'obra El miracle d'Anna Sullivan, i la tornarà a representar el 28 de febrer a Canet de Mar.