Els gossos de la reina Elisabet II d'Anglaterra mengen per ordre d'antiguitat i segueixen una dieta basada en aliments i remeis homeopàtics, segons l'entrenador de les mascotes Roger Mugford.

En una entrevista a la publicació britànica Town & Country que veurà la llum el 25 de febrer, Mugford ha apuntat que els gossos de raça corgide la monarca s'alimenten d'acord amb "un menú individual" dissenyat exclusivament per a cada can.

En un avanç de l'entrevista divulgat ahir, el psicòleg i terapeuta especialitzat en comportament animal va explicar que als gossos se'ls serveix el menjar en mà en plats de plata i porcellana per estricte ordre d'antiguitat i importància.

Un majordom és l'encarregat de presentar el seu menú, que inclou bistec, pit de pollastre, salsa casolana i scones-panets típics de la cuina britànica- i que es combina amb remeis casolans i homeopàtics. Mugford va assenyalar que, tal com ha pogut comprovar, "la reina es posa davant dels gossos, que estan asseguts en un semicercle al seu voltant, i llavors els alimenta un a un".